Kjøpsvilkår

Generelt

Kjøpsvilkårene gjelder for Apparatus AS, Østerskogen 90, 4879 Grimstad. Merkevaren som forhandles i butikken går under navnet 'Brewtools' og produkter relatert til merkevarens produktkategori. For spørsmål knyttet til kjøpsvilkår, kontakt oss på post@brewtools.no.

Ved bestilling av produkter i Brewtools’ nettbutikk blir kjøpssum trukket på bestillingstidspunkt. Betalingen er å anse som en forskuddsbetaling frem til varen(e) blir levert. Faktura blir opprettet når vare sendes ut fra vårt lager. Varene sendes ut i den rekkefølgen de ble bestilt og forventet leveringstid vil normalt stå under informasjon om hvert enkelt produkt.

Flere av produktene er helt eller delvis laget for hånd. Dette innebærer at produktene kan ha mindre kosmetiske uregelmessigheter som ikke påvirker produktets funksjon.

Priser og levering

Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer moms, f.n. 25 % dersom ikke annet er angitt. Ved levering til andre land enn Norge, faktureres/trekkes beløp eks MVA og eksporteres fra Norge. Apparatus AS (Brewtools) tar ikke ansvar for eventuelle skatter og avgifter som blir belastet kunde i mottakerlandet. Merverdiavgift og evt andre skatter og avgifter fortolles normalt av transportør (DHL/UPS).

Forsendelse

Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Leveringstiden er normalt 1-3 arbeidsdager dersom vare er på lager.

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til selger og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet så skal du også melde dette direkte til den som du kvitterer ut pakken av.

Reklamasjon

Før feil meldes til selger, bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Dersom kunden kan godtgjøre at produktet ikke fungerer slik selger har beskrevet at det skal gjøre, må kunden melde dette til selger slik at selger kan iverksette tiltak for avhjelp. Kunden mister sin rett til å gjøre en mangel gjeldende dersom han ikke gir selger melding innen rimelig tid etter at han oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Reklamasjonsretten er minimum 2 år avhengig av type produkt. Reklamasjonsrett på maskiner er 5 år.

14 dagers angrefrist

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Angrefristen gir deg rett til å prøve produktet på lik måte som i en butikk. Angreretten bortfaller på produkter som skal brukes til næringsmiddelproduksjon dersom de har vært i bruk med vann eller annen væske.
Menu

Kundemeny

Del